AniCura

Diervriendelijke content & design

‘Vergeet de liefde er niet in te stoppen!’ Bij AniCura zitten ze er bij elk stukje tekst bovenop. Voor deze organisatie creëren we content voor 32 verschillende dierenklinieken. 32! En niet zomaar een Facebook-update, maar het hele pakket: van het SEO-maken van webteksten, chocolade maken van ingewikkelde medische teksten tot het plaatsen van social posts en het schieten van video’s en foto’s.

Content in alle soorten en maten

Voor de introductie van AniCura in Nederland zijn we gevraagd om alle social content te verzorgen. AniCura wil namelijk als hard groeiend bedrijf aan haar merk blijven bouwen en in de markt haar verhaal vertellen. Dat doe je met content! Onder AniCura vallen inmiddels tientallen dierenklinieken, -verwijscentra en – ziekenhuizen in Nederland en deze hebben allemaal een eigen contentstrategie. Die hebben wij opgezet voor 32 van deze locaties. Daarnaast verzorgen we iedere keer als er een nieuwe kliniek wordt geopend de persfotografie en een video op locatie.

Een complete contentstrategie

De doelgroep bij AniCura is kort gezegd: iedereen met een huisdier. Samen met de specialisten van AniCura hebben we daarom goed gekeken waar deze mensen behoefte aan hebben en wat ze online  opzoeken over huisdieren. Antwoord: een hoop liefde. Met dat in het achterhoofd kijken we bij de content aanpak naast merk ook veel naar interactie. Want wie wil er nou niet een verhaal over z’n lieve beestje kwijt? Door daar met verschillende rubrieken als: ‘feit of fabel’, ‘raad het ras’ en een fotowedstrijd op in te spelen, krijgen we veel reacties en likes van de volgers.

Resultaten

250+

contentposts

10+

video's

250+

webteksten

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Duik gewoon even in onze vissenkom (Tractieweg 41K, Utrecht), dan checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×