Anna Haen

Een nieuwe huisstijl én website

Anna Haen is een buitenlocatie vlak onder Amsterdam, midden in het groen. Je kunt er terecht voor een ambachtelijke lunch met producten uit de streek of voor de prachtige vergaderlocatie boven op zolder. En bij zo’n mooie onderneming hoort een merkidentiteit die deze kenmerken uitdraagt. Daarom heeft Anna Haen ons gevraagd voor een nieuwe huisstijl, website, video en fotografie.

Huisstijl

Een prachtige plek als Anna Haen verdient een prachtige huisstijl. We hebben een visuele identiteit gecreëerd waarbij het ambacht en liefde voor eten en de natuur sterk naar voren komen. Een zachte groen gecombineerd met een chique donkerblauw worden aangevuld door rafelige randjes en speelse kaders.

 

Website

Deze huisstijl hebben we natuurlijk doorgetrokken in de webdesigns. De nieuwe website is gebruiksvriendelijk en SEO-proof geschreven. Zowel dagjesmensen die komen voor een stuk ambachtelijk appelgebak als bedrijven die de zolder willen afhuren voor een evenement hun weg op de website.

 

Video & fotografie

De prachtige omgeving, de lokale ingrediënten van de boeren uit de buurt én de heerlijke gerechten zijn allemaal vastgelegd op de gevoelige plaat. Met deze fotografie en video hebben we niet alleen de website kunnen vullen, maar hebben we ook een database gecreëerd voor de toekomst.

 

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Duik gewoon even in onze vissenkom (Tractieweg 41K, Utrecht), dan checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×