Bewegin

Creatief concept voor jonge talenten

Als je met je bedrijf net afgestudeerde studenten wilt aanspreken, hoort daar een flitsende huisstijl bij. Met dat doel zijn wij samen met Bewegin aan de slag gegaan. We bouwden een nieuwe website en maken sindsdien de content voor de talentontwikkelaar.

Voor een creatief concept moet je je volledig inleven in de doelgroep en het merkt. Het is daarom belangrijk om eerst een heleboel vragen te stellen. Van voor de hand liggende tot associatievragen. Wat voor een drankje zou Bewegin zijn en welke BN’er?

Het antwoord hierop is niet het belangrijkste, de uitleg wel. Hierdoor wisten we waar Bewegin om draait: vernieuwing, vooruitlopen, net even anders zijn dan de rest en van iets gewoons iets bijzonders maken.

Het eindresultaat

Nou, wat kwam hier allemaal uit? Een hele gebruiksvriendelijke site, met onze zelfgemaakte visuals, foto’s en een promo-video. Nu de basis stevig staat, wordt vanuit de huisstijl verder gewerkt met beeld en video’s voor wekelijkse social content. En naast organische berichten, worden er ook video’s en beelden gemaakt voor social advertising en SEA.

Laat die jonge honden maar binnenstormen!

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Duik gewoon even in onze vissenkom (Tractieweg 41K, Utrecht), dan checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×