ENGIE

Duurzame werkplek door inspirerende video's

Duurzaamheid staat steeds vaker bovenaan het lijstje van ondernemers. Zonnepanelen, isolatie, slimme thermometers: alles draagt bij aan het milieu én je energierekening. Maar hoe pak je zoiets aan? Daar helpt ENGIE je bij. En om die boodschap de wereld in te brengen, hielp GoldfiZh een handje.

THE CHALLENGE

Tuurlijk zijn zonnepanelen goed voor de duurzaamheid, maar meestal moeten er eerst andere maatregelen worden genomen voor verduurzaming. Veel ondernemers die willen verduurzamen, weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Hoe zorgen we ervoor dat ENGIE zelfstandig ondernemers op de goede manier helpt te verduurzamen? Door de ENGIE-ondernemersdesk met inspirerende video’s in het zonnetje te zetten! 

MEER OVER ENGIE EN DE ONDERNEMERSDESK

De meeste mensen kennen ENGIE als een energieleverancier, maar ze doen juist veel meer dan dat! De ENGIE-ondernemersdesk adviseert ondernemers in hoe zij hun kantoor kunnen verduurzamen en daarmee meteen hun energierekening naar beneden kunnen brengen. Een win-werk-situatie dus!

ENGIE WEBDSIGN

EEN (LED)SCHIJNWERPER OP ONDERNEMERS

Tegen welke uitdagingen lopen ondernemers aan in het verduurzamen van hun werkplek en hoe hebben ze dit opgelost? In een serie inspirerende video’s vertellen kleine én grote ondernemers over dit proces.

Dat werd de focus van onze funnelmarketing, die we met een slimme digitale campagne aan de man brengen. Door video’s met ondernemers op te nemen, krijgt de kijker een goed beeld van de services van ENGIE. En je krijgt geen conversies zonder een goede landingspagina, dus deze mocht natuurlijk niet ontbreken. Deze landingspagina’s hebben wij ontworpen binnen de huidige site van ENGIE.

RESULTS

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Duik gewoon even in onze vissenkom (Tractieweg 41K, Utrecht), dan checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×