Incentro: te gekke fotografie én video

“Spelregels? Die bepalen wij zelf.” Incentro zet de toon. Een bedrijf dat zo to the point is, hoort dat in elke online uiting op dezelfde manier over te brengen. Daar is GoldfiZh voor: alles op één lijn trekken en naar de next level. We maakten een ontzettend cool concept dat opvalt door bijzondere fotografie en beeldbewerking. Ohja, en we maken ook een hoop blogs. 

Een eigenzinnig bedrijf…

Incentro is een vooruitstrevend IT-bedrijf op het gebied van technologische ontwikkelingen. Zij weten precies wat er speelt in de markt en hoe je daar op in kan spelen. Er is veel techniek, dus er zijn ook veel afdelingen binnen Incentro. Wij zijn ingeschakeld voor drie diensten van hun: modernize IT infrastructure, smart applications en conversational UI.

Al deze services kunnen worden ingezet om slimmer met bedrijfsdata om te gaan en problemen makkelijk op te lossen. Ze zijn jong met een ‘gewoon doen’ mentaliteit. De combi tussen hun services en bedrijfscultuur maakt hen een heel tof bedrijf om mee samen te werken.

…dat gezien mag worden

Ons is gevraagd om brand awareness te creëren rondom deze topics en nieuwe klanten te realiseren. Ons doel hierbij is om naast de inhoudelijke kennis van Incentro, ook de cultuur (open, toegankelijk) en het merk te benadrukken. 

Daarom zijn we begonnen met een passende tone of voice (informeel en grappig), huisstijl (futuristisch en opvallend) en fotografie (surrealistisch). Via een fullfunnelmarketingmodel wisten we potentiële klanten te bereiken met social– en SEA-campagnes. Video’s zijn gemaakt om kennis over te dragen en blogs om deze te ondersteunen. Zo doen we het net even anders dan de concurrenten.

Meer weten?

Onze designer Ruby legt in haar blog uit hoe we de campagnestijl voor Incentro ontwikkelden.

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Of beter kom je langs op onze vrijmibo! Checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×