Kaas.nl

Smaakvolle merkvideo en gelikte social campagnes

Nederlands grootste platform vól met de lekkerste kazen: dat klinkt toch heerlijk? Op Kaas.nl vind je smaakvolle ideeën van de bovenste (kaas)plank. Heel Nederland moet denken: kaas? Kaas.nl!

Kaas.nl bestaat uit:

  • Kaasrecepten voor het ontbijt, lunch, diner en alles ertussen;
  • Een grote index van kazen van over de hele wereld;
  • Kaasplankcreaties voor iedere gelegenheid;
  • Kaasblogs, -DIY’s en -weetjes;
  • Tijdelijke aanbiedingen, zoals kaasboxen.

THE CHALLENGE

Nog veel meer mensen laten kennismaken met Kaas.nl en hun overheerlijke kaasboxen. Kaas.nl is organisch goed vindbaar. Dat komt doordat het platform supersimpel de juiste informatie biedt per product. Dus wanneer je zoekt op ‘Emmentaler’ of ‘kaasplankje’ verschijnt Kaas.nl bovenaan in Google. Next step: mensen inspireren en daarbij interactie uitlokken. 

ALLE VERSCHILLENDE KAASKOPPEN IN ÉÉN VIDEO

Wie houdt er nou niet van kaas? Behalve lactose-intolerante Nederlanders, willen we alle kaaskoppen kennis laten maken met Kaas.nl. Dit pakten we op twee manieren aan: door extra blogs te schrijven én online campagne te voeren. In dit geval hebben we vooral online campagne gevoerd aan de hand van social advertising. We creëerden een campagnestijl met lichte kleuren en maakten gelikte beelden om Kaas.nl op de kaart te zetten. Van kaas-biercombi’s tot een algemene commercial om het merk in het zonnetje te zetten. En het resultaat mag er wezen (al zeggen we zelf):

DE VOORLOPIGE RESULTATEN OP EEN RIJTJE

Hoe onderscheidt Kaas.nl zich van alle andere (kaas)merken? Door herkenbaar, helder en (h)eerlijk te zijn. Dat laten we samen met Kaas.nl op de volgende manieren zien: 1 commercial, 15 online campagnes, 6 blogs, 30 foto’s… En een van onze acteurs is zelfs herkend op straat: dat is pas een geslaagde campagne!

Resultaten

15

online campagnes

1

te gekke commercial

6

SEO-proof blogs

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Duik gewoon even in onze vissenkom (Tractieweg 41K, Utrecht), dan checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×