Smikkelbol

Oliebollenkraam verkoopt online 1000+ oliebollen

Oud en Nieuw is natuurlijk de tijd van oliebollen en appelbeignets. Maar we leven in een tijd van Uber en Picnic en thuis in de garage oliebollen bakken, dat doet bijna niemand meer. Smikkelbol brengt daarom al dit heerlijke eten gewoon bij je thuis, en met onze campagnes zorgden we ervoor dat hun bezorgauto’s veel kilometers maakten.

Alles inplannen vóór de jaarwisseling

Bij Smikkelbol heeft jaarlijks een grote piek: de maand december. Dan moet alles verkocht worden. Hoe krijg je dat voor elkaar? Door stevig campagne te voeren en ervoor te zorgen dat alles daaromheen ook sterk staat. Daarom begonnen wij met een duidelijke huisstijl om daaruit een nieuw webdesign, online campagnes en zelfs verpakkingen te maken. Mensen konden niet meer om deze heerlijke lekkernijen heen!

Oliebollen drive-in

Om in een maand zo veel mogelijk oliebollen te verkopen, hebben we alle middelen gebruikt die we hebben. Voor organische content op social media hebben we de huidige en nieuwe klanten op de hoogte gehouden van hun services, alle acties en de oliebollen drive-in op 31 december. De website hebben wij helemaal omgegooid met de mooiste foto’s en een persoonlijke touch.

Tenslotte, hebben we nieuwe klanten binnen gehengeld door SEA en social campagnes te draaien. Daar zagen we de grootste stijging aan bezoekers. Alles bij elkaar opgeteld, kwamen we samen uit op tienduizenden verkochte oliebollen! Lekker resultaat, net als de oliebollen.

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Duik gewoon even in onze vissenkom (Tractieweg 41K, Utrecht), dan checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×