StudiJob

Nieuwe visuele identiteit voor Amsterdams uitzendbureau

StudiJob Career Services verzorgt het allerleukste studentenwerk in Amsterdam. Het kantoor van StudiJob is gevestigd op Roeterseiland: midden in het bruisende studentenleven. Hier helpt dit uitzendbureau getalenteerde HBO- en WO-studenten aan een bijbaan in regio Amsterdam.

"Bedankt voor de open, verfrissende en energieke samenwerking! We hebben iets moois neergezet."

Mariska van Wilpe Directeur StudiJob

 

Huisstijl

Hip maar niet té, nuchter en down-to-earth, anders dan de rest én aantrekkelijk voor zowel studenten als werkgevers. Deze scherpe eisen vormden de randvoorwaarden voor het huisstijltraject van StudiJob. Een uitdaging die ons op het lijf geschreven is! De huisstijlvraag beantwoordden we met een flinke dosis roze, gecombineerd met een modern font en speelse lijnen. Deze zie je ook terug in de social stijl, gefocust op Instagram. In elke Instagram post zie je de stijl van StudiJob terug.
.

Fotografie

Ook fotografie vormde een belangrijk onderdeel van de huisstijl. Onze fotograaf Martijn is een dag lang met echte StudiJob-studenten en werkgevers op pad gegaan in Amsterdam om ze op de gevoelige plaat vast te leggen. Het resultaat? Een flinke database met foto’s die authentiek, Amsterdams, eigenwijs en helemaal eigen zijn. .

.

.

UX-approved website

Ook de website van StudiJob was aan vernieuwing toe. Bij het ontwerpen van de website stond gebruiksvriendelijkheid voor de twee doelgroepen (de studenten én de werkgevers) voorop. Daarom hebben we het UX-traject rondom de nieuwe website zorgvuldig opgebouwd. Er werd afgetrapt met een kick-off. Hierin hebben we tijdens een creatieve brainstorm en customer journey sessie een heleboel interessante input gegenereerd. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met wireframes, designs, prototypes en een heleboel iteraties. De webpagina’s zijn onderworpen aan verschillende usertests en verbeterd op basis van deze inzichten. Zo zijn we tot een eindproduct gekomen waar we supertrots op zijn.

Oh, en bezoek hem vooral even via StudiJob.nl.

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Duik gewoon even in onze vissenkom (Tractieweg 41K, Utrecht), dan checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×