SVBnl

Huisstijl en website voor Scheepvaartbegeleiding Nederland

Scheepvaartbegeleiding Nederland (SVBnl) is dé expert op het gebied van maritieme ondersteuning. Denk aan, crew-tendering, schouwwerkzaamheden, scheepvaartbegeleiding en directievaartuigen. Scheepvaartbegeleiding Nederland nodigde ons uit in de havens van Rotterdam. Op de agenda: een nieuwe huisstijl met bijbehorende website. Met jarenlange kennis, hoogstaande kwaliteit en een potje Rotterdamse nuchterheid in ons achterhoofd bouwden we from scratch een compleet nieuwe identiteit voor deze maritieme business.

huisstijl scheepvaartbegeleiding Nederland

.

Huisstijl

Wapperende vlaggen, hoge golven en strakke, diagonale lijnen waaraan je beveiligingsvoertuigen kunt herkennen. Deze iconen vormen de basis voor de huisstijl van SVBnl. Het beeldmerk voor het logo werd een combinatie van deze vormen. We maakten het beeldmerk knalgeel en combineerden deze met een retro font. We maakten het huisstijlpalet af met verzadigde groentinten: een logische referentie aan de Noordzee. Zo ontstond een huisstijl waarmee Scheepvaartbegeleiding z’n mannetje kan staan in de maritieme sector.

website scheepvaartbegeleiding nederland

.

Website

Ook hebben we voor Scheepvaartbegeleiding Nederland de website gemaakt. Een simpel, strak en gebruiksvriendelijk design dat perfect aansluit op de ontwikkelde visuele identiteit. Check ‘m op scheepvaartbegeleiding-nederland.nl.

scheepvaartbegeleiding nederland erasmusbrug

detail svbnl

.

Fotografie

Ten slotte hebben we voor Scheepvaartbegeleiding Nederland prachtige foto’s gemaakt. SBN nam fotograaf Martijn mee de boot op en zo kon hij de werkzaamheden in de Rotterdamse haven vastleggen op de gevoelige plaat. Gaaf!

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Duik gewoon even in onze vissenkom (Tractieweg 41K, Utrecht), dan checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×