Zorgeloos Vastgoed

Geeft zekerheid en duidelijkheid!

Het kopen van een huis gaat niet altijd over rozen. Je krijgt te maken met makelaars, taxateurs, financieel adviseurs, geldverstrekkers, notarissen en bijvoorbeeld het Kadaster: organisaties die jou zo goed mogelijk willen helpen bij het aanschaffen van vastgoed. Toch kan de samenwerking tussen deze partijen slimmer, efficiënter en meer digitaal. Om het kopen van vastgoed voor de consument makkelijker te maken, hebben de verenigingen van geldverstrekkers, notarissen, makelaars en het Kadaster de handen ineen geslagen om dit proces achter de schermen te verbeteren. Zo ontstaat Zorgeloos Vastgoed! Het initiatief dat ervoor gaat zorgen dat het kopen van een huis straks écht een feestje wordt!

"GoldFizh heeft onze visie en missie uitstekend weten te vertalen naar een huisstijlontwerp!"

Leon Roseleur Programmamanager Zorgeloos Vastgoed

.

Huisstijl en logo voor Zorgeloos Vastgoed

Zorgeloos Vastgoed vraagt ons een complete identiteit te ontwikkelen. Logo, kleuren, fonts, een iconenset én een fotografie-concept waren bij dit project inbegrepen. Cool! De kick-off gaf ons de handvatten om mee aan de slag te gaan. In het logo zie je alle aspecten van Zorgeloos Vastgoed terug. Vastgoed in de vorm van een iconisch huisje, zorgeloos en zwevend in de lucht. De samenwerking tussen de betrokken partijen zie je terug in de lijnen die alle dots verbinden. De huisstijl vullen we aan met verschillende tinten blauw: betrouwbaar, fris, zakelijk. Een slab serif en een sans serif lettertype zorgen voor een modern en professioneel totaalplaatje. Zorgeloos Vastgoed blij, wij blij!

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Duik gewoon even in onze vissenkom (Tractieweg 41K, Utrecht), dan checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×