Always on – Always good?

Twee jaar geleden zijn Esther en ik met GoldfiZh gestart om een aantal redenen. Eén van de belangrijkste redenen is dat we beiden in ons werkende leven bij corporates iets teveel strategiebureaus tegen zijn gekomen en iets te weinig bureaus die het gewoon doen. En met ‘gewoon doen’ bedoelen wij dan: we nemen de digitale marketing voor je uit handen en zorgen dat je bedrijf op dat vlak gewoon always-on is.

 

Dus always-on met content & always-on met je campagnes. Dit vraagt veel, maar heeft ook veel impact! Je vertelt je verhaal aan je doelgroep en creëert daarmee hogere engagement en meer interactie. Daarnaast bereik je meer mensen én krijg je de kans om meer traffic te genereren naar je website.

Inmiddels heeft always-on voor ons verschillende ladingen gekregen. Want zelf zijn wij met GoldfiZh ook always-on. Always-on als ondernemers. Maar ook met alle andere GoldfiZhes is always-on een begrip. Ontelbaar appjes gaan de hele dag heen en weer in de GoldfiZh groepsapp. Van projecten tot inspiratie, tot borrels & nieuwe ontwikkelingen op het gebied van marketing.

Drie klanten bespreken in een willekeurige 10 minuten durende appsessie, en dan nog verbaasd zijn als iemand een keer iets mist. Always on – always good? Denk het niet! Zoveel verschillende kanalen vraagt veel van jezelf en ook van je collega’s. Het is zoeken naar hoe we het beste kunnen communiceren met elkaar. En de app is heel verleidelijk. Maar of het nu altijd effectief is. Wel snel… en daar houden we van! Sinds kort hebben we er een scrumbord bij genomen. Dus iets minder online en iets meer standups en scrummen. Opdrachtgevers merken waarschijnlijk geen verschil, maar misschien betekent het voor onszelf iets minder online en nog meer tijd voor leuke creatieve fratsen.

Heidy

Lees ook: 

Heidy Aartman
Chief Fizh
5 stories

Onze Heidy is een van de oprichters van GoldfiZh. Als Chief Fizh weet ze precies hoe ze de creativiteit van generatie Z om moet zetten in de beste content.

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Kom anders langs op onze vrijmibo! Checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×