GoldfiZh goes worldwide: werken op Bali

The sky is the limit, niks of niemand kan jou tegen houden. Kunnen we het niet, dan leren we het wel. Typisch GoldfiZh, typisch Gen Z en typisch ik!

GoldfiZh op Bali

Is er nog iets onmogelijk met doen, lef en fun?

In een wereld waar digitalisering met de dag belangrijker en merkbaarder wordt, GoldfiZh haar klanten hierin ondersteunt, ervoor zorgt dat bij jouw organisatie altijd alles aan is en daarbij ‘Doen, Lef & Fun’ ook nog eens de drie keywords van GoldfiZh zelf zijn… Is er dan nog iets onmogelijk? Nee, bij GoldfiZh niet!

Afleiding van surfboys op kantoor

Zo schrijf ik, Nikita, deze blog momenteel op een plek waar ik aan m’n linkerzijde een ijskoude kokosnoot heb staan en recht voor me de golven van de Indische oceaan het strand zie op deinzen. Doe er nog een paar surfers bij die aan mijn rechterkant hun zojuist gefotografeerde surfsessie aan het terugkijken zijn en je hebt een ideale werkomgeving. Ok, heel eerlijk, die surfboys zullen zo nu en dan misschien voor wat afleiding zorgen 😉 Maar dat nemen we maar voor lief…

9-5 job is niet meer van deze tijd

Misschien is het een GenZ dingetje maar een 9-5 job binnen de muren van een al dan niet “grijs” kantoorpand is al lang niet meer vanzelfsprekend, zeker bij GoldfiZh niet! Want hoe geromantiseerd de zojuist omschreven werkomgeving misschien mag klinken, is het niet zo dat je het beste functioneert en tot je recht komt in een omgeving waar je helemaal jezelf kan zijn en op en top thuis voelt? Diverse onderzoeken zeggen van wel en daar ben ik het helemaal mee eens!

Als een GoldfiZh in het water op Bali

En laat dat in mijn geval nu Bali zijn! Ik hoor jullie denken… Waarom Bali? Na al heel wat plekken in de wereld gezien te hebben, in 2017 tweemaal een maand in Bali geweest te zijn was daar een hart die sneller ging kloppen. Dit is de omgeving waar ik me zowel letterlijk als figuurlijk als een FiZh in het water voel! Een gevoel dat niet is uit te drukken in woorden maar van binnenuit iemand laat stralen en een hart die vanzelf een teken geeft “This is it!”

Lef of live your life

Ofwel een jonge vrouw met een droom! Ik had het lef om het gewoon te doen en naar Bali te vertrekken, Esther & Heidy hadden het lef mij in dienst te nemen. Dromen zijn er om na te jagen, de uitdaging zijn we samen aangegaan. Dit keer vanaf een afstand maar door de digitalisering toch dichtbij, GoldfiZhje no. 8 is een feit!

Digital nomad & digital campaigner in 1

Als Digital Campaigner of ook wel dé Digital Nomad van GoldfiZh houd ik me vanuit Bali o.a. bezig met de monitoring, analyse en doorontwikkeling van marketingcampagnes. SEO, SEA, (re)targetting, analytics en zo nu en dan een blog… Nee, ook al is hier genoeg water om in te zwemen, hoge golven om in te surfen, genoeg feestjes om elke avond los te gaan of rijstvelden om helemaal in te verdwijnen: deze GoldfiZh houdt haar hoofd wel boven water of zit ermee in de cijfers…

Ps. Dus onthoud… Krijg je is een keer een app, tag of email welke is verstuurd om 3 uur s’ nachts? Sta niet raar te kijken, in Bali is het 7 uur later… Plus, weet je nog? Always on! Ook vanaf de andere kant van de wereld!

Lees ook:

Nikita van der Pijl
Digital Campaigner
2 stories

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Kom anders langs op onze vrijmibo! Checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×