2017: toffe opdrachtgevers, nog meer GoldfiZhjes en een groter kantoor

Wij, Jeske, Esther en Heidy, zitten eind 2016 aan ons flexbureau te brainstormen. Eén ding is zeker, we gaan in 2017 mooie dingen maken voor onze (potentiële) klanten. Maar dat het zó snel zou gaan, zó tof zou zijn & we zóveel impact zouden hebben.

Toffe opdrachtgevers

#1. Supertoffe opdrachtgevers

Samen met jullie hebben we mooie dingen gemaakt. Van positionering, nieuwe huisstijl tot aan creatieve concepten. Maar vooral veel mooie impactvolle content en gave campagnes. We merken dat onze content abonnementen, waarbij we op maandbasis onder andere de social kanalen, newsletters en website onderhouden, ontzettend aanslaan. Dus hier gaan we in 2018 zeker mee door!

#2. GoldfiZhjes van 3 naar 8

Gaaf wat we van elkaar leren & hoe verschillende generaties elkaar zó goed kunnen versterken. En we kunnen alvast verklappen, in januari komen Nikita & Marjolein ons team versterken. Ik hoor jullie denken, bestaan er ook mannelijke GoldfiZhjes? Nog niet dus ;). Nikita start als digital campaigner en Marjolein gaat als digital producer aan de slag met concepten en content. Beide dames gaan jullie op de hoogte houden via de blog. En als je van mooi-weer-foto’s houdt… volg ons vooral ook op insta. Nikita gaat namelijk als digital nomad werken vanuit Bali.

#3. In maart openden we ons kantoor in de Stadstuin, Utrecht.

Zo lekker een eigen plek! En voor de oplettende volger, yep we zijn alweer verhuisd. We blijven in de Stadstuin, dus same concept – different location: Europalaan 500 it is. Een grotere plek. Je bent van harte welkom voor koffie & inspiratie.

#4. Uitbreiding van services

En verder hebben we in 2017 ons portfolio weer uitgebouwd met heel veel social posts, video’s, nieuwsbrieven, webdesigns, advertentie en blogs (binnenkort te aanschouwen op onze website), zeiden we weer iets te vaak ziek nice en hadden we een héleboel LOL!!

Ik ben er echt zó trots op om een GoldfiZhje te zijn! Wat een leuk bedrijf hebben wij. Thanks leuke klanten, thanks leuk team, thanks alle mensen met wie we samenwerken & thanks trouwe volgers. Een heel happy & gezond 2018!

Lees ook:

Heidy Aartman
Chief Fizh
5 stories

Onze Heidy is een van de oprichters van GoldfiZh. Als Chief Fizh weet ze precies hoe ze de creativiteit van generatie Z om moet zetten in de beste content.

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Kom anders langs op onze vrijmibo! Checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×