GoldfiZh Agency start interimtak!

Jonge digitale marketing professionals bij jou op de werkvloer! 

Digitale handjes op de werkvloer & strategy by doing. Dat is GoldfiZh Interim. Vanaf nu zijn de digital marketeers van GoldfiZh ook beschikbaar om tijdelijk bij jou op de werkvloer het verschil te maken. Tijd voor digitale executiekracht, tijd voor GoldfiZh Interim! 

De afgelopen 4 jaar heeft GoldfiZh Agency voor veel mooie merken en bedrijven toffe content en impactvolle campagnes gemaakt. Inmiddels zijn we met 25 GoldfiZhjes en groeien we door! Vanuit de Agency werken we intensief samen met onze klanten en dat geeft echt impactvolle resultaten. 

“We merkten de laatste maanden dat klanten steeds meer vragen om onze GoldfiZhjes tijdelijk in te huren voor een aantal dagen per week. Bedrijven zitten te springen om digitale kennis en executiekracht. Daarom ben ik supertrots dat we Rent a GoldfiZh officieel introduceren. Een mooie next step waarbij onze visie – het koppelen van de digitale kennis van de jongste generatie op de werkvloer aan ervaren marketeers –  verder wordt uitgebouwd”, aldus Heidy Aartman, een van de oprichtsters van GoldfiZh.

GoldfiZh Interim, wat is dat dan?

Wij helpen bedrijven met ‘digitale handjes’ op de werkvloer, die direct aan de slag gaan met je data driven campagnes, creatieve contentplannen, goed rankende copy én daarmee direct het verschil maken. Digitale executiekracht, ieder bedrijf wil het, wij hebben ze! 

Hoe werkt het? Je huurt onze breed en intern opgeleide GoldfiZhjes tijdelijk in voor een vast tarief per uur. Daarvoor krijg je direct digitale kennis direct in huis en enorme executiekracht in je organisatie. Wij coachen de Fizhjes op hun tijdelijke klus en ze kunnen op ieder moment terugvallen op de kennis van andere verschillende specialisten van de GoldfiZh Agency.

Onze digital marketeers:  

  • Komen uit generatie Z! GoldfiZh gelooft in de kracht van de jongste generatie op de werkvloer. De eerste generatie die offline en online is opgegroeid. Digitaal communiceren is voor hen geen aangeleerd kunstje, maar een tweede natuur. ze kijken op een andere manier naar marketing. Ze denken in 1 wereld, digitaal of niet. 
  • Maken liever dingen, dan dat ze eindeloos vergaderen! Natuurlijk vergeten ze niet te denken. Strategy by doing! Eindeloze executiekracht!  
  • Zijn Phi shaped. Dit zijn generalisten met 2 specialismen! Zoals SEO & campagne, of social content & copy, of video & UX design. Veel bedrijven spreken over T-shaped professionals. Dit zijn professionals die als generalist breed inzetbaar zijn, met 1 specifiek specialisme. Daar geloven wij niet in. GoldfiZh kiest ervoor om alle professionals Phi-shaped op te leiden. Generalisten met digitale executiekracht met 2 specialismen! Dit geeft een nog grotere impact in organisaties. 
  • Ze hebben up to date qua kennis en trends in het digitale marketingveld die ze direct inzetten om voor jou, samen met het team, het verschil te maken. 

Inmiddels zijn onze eerste digital marketeers aan de slag bij opdrachtgevers. En binnenkort zijn er 3 nieuwe GoldfiZhjes beschikbaar om bij jou aan de slag te gaan. Ook tijd voor verandering? Klik hier voor digitale executiekracht! Of bel, mail, app me even ;)!

Heidy Aartman
Chief Fizh
2 stories

Onze Heidy is een van de oprichters van GoldfiZh. Als Chief Fizh weet ze precies hoe ze de creativiteit en talenten van generatie Z om moet zetten in de beste content en campagnes.

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Duik gewoon even in onze vissenkom (Tractieweg 41K, Utrecht), dan checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×