Patrick en Bas, jullie hebben je copywriter gevonden!

Hoi Bas en Patrick,

Ja ja, jullie hebben ons gevonden! Bij GoldfiZh zijn wij experts in het schrijven van creatieve, onderscheidende copy! Die ook nog eens heel goed vindbaar is in Google!

Hi! GoldfiZh hier. Een jonge gup in de digitale vijver. Wij fixen dingen, geven de online marketing van organisaties kleur en draaien jouw campagnes. We zijn van alle markten thuis! We maken tone of voices, schrijven brandbooks, korte en lange copy, opvallende social copy, chatbot & UX-copy, vraag het ons maar. En met echte resultaten. Want copy zonder impact, daar doen we het niet voor!

Meer weten over ons?

Nog niet overtuigd? Okay okay, dan verwijzen we jullie graag naar onze site. Hier showen we namelijk voor welke geweldige klanten we werken, al onze diensten en een uitgebreide uitleg van SEO-copywriting.

App of bellen jullie me even?

Heidy
06-45064595

Heidy Aartman
Chief Fizh
3 stories

Onze Heidy is een van de oprichters van GoldfiZh. Als Chief Fizh weet ze precies hoe ze de creativiteit en talenten van generatie Z om moet zetten in de beste content en campagnes.

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Duik gewoon even in onze vissenkom (Tractieweg 41K, Utrecht), dan checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×