Hey you! GoldfiZh has moved!

That’s right! GoldfiZh is verhuisd naar een nieuwe locatie in de Ateliers van de Werkspoorkathedraal. De derde verhuizing in drie jaar tijd. En dat kan natuurlijk maar een ding betekenen: GoldfiZh groeit! Het digital marketingbureau heeft een grotere vijver nodig voor hun guppies en deze locatie leent zich daar perfect voor.

Digitaal marketingbureau GoldfiZh verhuisd naar Werkspoorkathedraal Utrecht

Vooruitstrevende ondernemers

De Werkspoorkathedraal is een oude industriële fabriekshal in Utrecht. Binnen deze locatie zit een enorme evenementenhal, nachtclub WAS en vooruitstrevende ondernemers als Incentro, Sublime FM, ZECC, Sprekershuys en Jpoint huren een kantoor. Check, en daar hoort GoldfiZh nu ook bij. De Werkspoorkathedraal ligt in een super inspirerende omgeving waar GoldfiZh nog verder kan ontwikkelen en groeien.

Nieuw kantoor GoldfiZh Tractieweg Utrecht

Plek waar de creativiteit vanaf spat

Esther de Koning richtte in 2016 samen met Heidy Aartman GoldfiZh op. “We begonnen 2,5 jaar geleden met een klein kantoor binnen de muren van De Stadstuin aan Europalaan 20 in Utrecht. Via een korte stop in de andere Stadstuin aan Europalaan 500 is nu de Werkspoorkathedraal ons thuis en daar zijn we supertrots op! Deze plek past echt bij ons. GoldfiZh is een agency die generaties verbindt: de ervaring van Gen X verbinden we aan de creatieve executiekracht van Gen Z. Deze combinatie vinden we ook terug bij de Werkspoorkathedraal. Een oude industriële omgeving waarbinnen vooruitstrevende en innovatieve ondernemers werken. Een inspirerende plek waar de creativiteit vanaf spat.”

Vergaderruimte GoldfiZh

Een duik in geschiedenis

De Werkspoorkathedraal, voorheen bekend als Apparatenhal, werd in 1828 opgericht en deed dienst als machinefabriek voor de staalindustrie. Over meer dan een eeuw werden hier motoren, stoommachines en later treinen, trams en staalconstructies geproduceerd. Maar na de terugloop van de staalindustrie stond de fabriek een lange tijd leeg.

In 2015 werd de fabriekshal gerestaureerd naar de huidige Werkspoorkathedraal. Gelukkig bleef de oorspronkelijke inrichting daarbij in tact. De Werkspoorkathedraal bevindt zich binnen het ‘Werkspoorkwartier’. Dit gebied is de komende vier jaar nog vol in ontwikkeling en wordt een plek voor ondernemers in de creatieve sector en de maakindustrie. Een mix van kunstenaars, studenten, ondernemers en ontwikkelaars. Je begrijpt natuurlijk wel dat GoldfiZh zich daar als een vis in het water voelt. Ja, de guppies zitten hier wel op hun plek!

Bar nieuw kantoor GoldfiZh

Let’s meet!

Werkspoorkathedraal,
Tractieweg 41 Studio K,
3534 AP Utrecht.

Lees ook:

Esther de Koning
Chief Fizh
2 stories

Essie de King is één van de oprichters van GoldfiZh. Deze 'Chief Fizh' weet precies hoe je samen met de creatieve Generatie Z de beste online campagnes draait!

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Duik gewoon even in onze vissenkom (Tractieweg 41K, Utrecht), dan checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×