Bedrijven hebben vaak weinig digitale makers op de werkvloer. Creatieven die gewoon designs opleveren. Hiervoor worden dure bureaus ingeschakeld, die vooral veel tijd en geld steken in praten, briefen, de-briefen, feedbackrondes en nog maar eens briefen. Zonde van de motivatie, inspiratie en het leervermogen van je eigen medewerkers. Daarom: Rent a GoldfiZh!

Digitale executiekracht bij jou op de werkvloer, gewoon intern content & campagnes creëren.

Online strategy-by-doing op de werkvloer

Onze jonge, digital marketeers en producers staan met hun enthousiasme, drive, eigenheid en creativiteit juist garant voor een positieve vibe! Ben jij op zoek naar effectieve campagnes, vette content, scorende webcopy, of een andere digitale skills bij jou op de werkvloer? Schakel dan de fiZhjes van GoldfiZh in!

Waarom?

  • Onze talenten geven direct een digitale en creatieve injectie.
  • Omdat naast elkaar zitten en direct je wensen doorgeven veel effectiever is dan eindeloos briefen, mailen en bellen
  • De digital marketeers zetten direct hun advertising, copywriting, video, of visualskills in. Zo brengen ze hun kennis één-op-één over op jouw mensen.

Snel schakelen dus. Getting-things-done heet dat hier. En dat is onze kracht!

Hebben die mensen van jullie echt al die skills in huis? Ja, dus! Onze jonge talenten hebben een zogeheten pi-shaped profiel. Dit betekent dat ze digitaal breed ontwikkeld zijn en meerdere specialismen hebben. Met andere woorden: digitale kennis én vaardigheden. En weten ze iets niet direct, dan schakelen we binnen GoldfiZh direct met onze andere specialisten.

Een GoldfiZh is digital native

Je bent digitaal alleen op veel gebieden handig als je met het internet bent opgegroeid. Daarom zijn al onze GoldfiZhjes nog jong. Van Gen Z. Die maken niet wat op in Word, ze werken al van jongs af aan met InDesign en Photoshop.

Hoge nood? Opschalen kan ook!

Normaal gesproken werkt een GoldfiZh twee dagen in de week bij je op kantoor. Mocht de nood hoog zijn, dan schalen we op! Misschien een volle week, misschien een extra GoldfiZh. We zien wel wat handig is in jouw situatie.

Win-winsituatie

De dagen dat de GoldfiZh niet bij je op kantoor zit, worden ze opgeleid, getraind en begeleid op GoldfiZh HQ. Win-win dus. Nieuwe kennis, daadkracht en creativiteit op kantoor voor jou, nieuw netwerk en werkervaring voor onze GoldfiZh.

Meer over Rent a GoldfiZh weten of er meteen eentje inhuren? Neem dan snel contact met ons op!

Ohja, we kunnen het ook heel concreet maken: dit vinden ze bij De Amersfoortse (a.s.r.) van een GoldfiZh op de werkvloer.

PS. We hebben ook nog 7 feiten over Gen Z op een rij gezet.

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Duik gewoon even in onze vissenkom (Tractieweg 41K, Utrecht), dan checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×