Een goede digitale marketingcampagne draaien is een kunst. Een manier van werken waarbij je alle neuzen binnen een bedrijf dezelfde kant op moet krijgen. Creatief, origineel, in de stijl van jouw organisatie en gestuurd op data. Een kunstje dat wij van Analyse en strategie tot Zoekmachineoptimalisatie in de vingers hebben.

Wat is een goede digitale marketingcampagne?

Bij een digitale marketingcampagne denken wij aan een compleet plaatje. Daarom richten wij onze digitale marketingcampagnes duidelijk in, optimaliseren we tijdens de looptijd en eindigen we met goede resultaten.

Wees origineel!

Een goede digitale marketingcampagne valt op. Het dwingt je om meer te weten te komen over een bedrijf, om door te klikken en een aankoop te doen. Of om een bedrijf te gaan volgen door middel van nieuwsbrieven of social media.

Wij draaien verschillende campagnes voor grote organisaties als De Amersfoortse en Arts en Zorg. Allemaal met een net iets andere insteek die aansluit bij het bedrijf.

Elk merk heeft een eigen verhaal nodig om zich te onderscheiden van de massa.

Leer meer over digitale marketingcampagnes in onze blogs:

Bekijk onze marketingcampagnes

Bij GoldfiZh weten we alles van SEA, Social Advertising, Display Advertising, campagnestrategie en projectmanagement van digitale marketingcampagnes. Check hieronder onze cases en producten om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Kom anders langs op onze vrijmibo! Checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×