Een goede digitale, online marketingcampagne draaien is een kunst. Een manier van werken waarbij je alle neuzen binnen een bedrijf dezelfde kant op moet krijgen. Creatief, origineel, in de stijl van jouw organisatie en gestuurd op data. Wij doen dit voor tientallen klanten en leggen het je snel uit. 

Wat is een digitale en online marketingcampagne?

Een digitale en online marketingcampagne is een compleet plaatje. Van doelgroepkeuze tot soorten productie. Een online campagne is in tegenstelling tot een offline marketingcampagne nooit ‘af’. Je blijft altijd optimaliseren tijdens de looptijd, zodat je zeker weet dat je eindigt met goede resultaten.

In onze ogen valt een goede online marketingcampagne op. Het dwingt je om meer te weten te komen over een bedrijf, om door te klikken en een aankoop te doen. Of om een bedrijf te gaan volgen door middel van nieuwsbrieven of social media.

Elk merk heeft een eigen verhaal nodig om zich te onderscheiden van de massa.

Bekijk onze marketingcampagnes

Bij GoldfiZh weten we alles van SEA, Social Advertising, Display Advertising, campagnestrategie en projectmanagement van online campagnes. Check hieronder onze cases en producten om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wat komt er bij een online marketingcampagne kijken?

Campagnestrategie

Customer journey, touch tell sell, see think care do; iedereen die met online campagnes gaat beginnen komt deze termen vroeg of laat tegen. Dat betekent dat je aan je campagnestrategie bent begonnen. Top! Dit is het leukste van digitale marketing en daar helpen we graag bij! Lees daarom even verder.

Display Advertising

Ja, banners zijn vaak irritant, maar display advertising werk wél! Mits je ze op de goede manier gebruikt. Wij maken ze in alle soorten en maten voor veel verschillende merken. En dan hebben we de retargeting ook nog eens op orde. Wat?

Online projectmanagement

Kanaalkeuzes, de uitrol en de uitvoering.  Er komt een hoop kijken bij het succesvol runnen van een digitale marketingcampagne. Wat zet je wanneer en waar in en hoe gaan we dat regelen? Van strategie tot budgetmanagement; we fixen het voor je!

SEA (adverteren op Google)

Adverteren op Google is een ingewikkeld spelletje. Het is meer dan zomaar wat advertentieruimte inkopen. Search Engine Advertising (SEA) doen we gelukkig voor veel verschillende soorten bedrijven! We helpen je er graag bij.

Social Advertising

Jij wilt dat je advertentiebudget efficiënt wordt besteed? Dan is social advertising waarschijnlijk de beste uitkomst. Via Facebook, Instagram en Linkedin bereik je precies de mensen die je wilt bereiken.

Meer over onze online campagnes:

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Duik gewoon even in onze vissenkom (Tractieweg 41K, Utrecht), dan checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×