About Goldfizh

Creatief, digitaal marketingbureau in Utrecht

Gen Z is de eerste generatie op de werkvloer die offline én online is opgegroeid. Digitaal communiceren is voor hen niet een aangeleerd kunstje, maar een tweede natuur. Deze digital natives kijken hierdoor op een andere manier naar marketing. Voor hen bestaan geen on- en offline kanalen, ze denken in één wereld, digitaal of niet. De kracht van GoldfiZh? Wij zijn een online marketingbureau in Utrecht dat liever dingen maakt dan eindeloos vergadert, want ook dat is Gen Z.

Creatief, aanpakken, dingen maken en problemen fixen. In drie jaar tijd hebben we dat voor enorm veel mooie merken, bedrijven en organisaties mogen doen. Op kantoor hangt niet voor niks de slogan: ‘Respect your parents, they passed school without Google’. De jonge GoldfiZhjes leren enorm veel van de kennis van Heidy en Esther en ontwikkelen zich snel tot kundige marketeers, designers, contentmakers, copywriters en campaigners.

Nieuwsgierig

Neem contact op met hello@goldfizh.nl of bekijk onze cases.

Typisch Goldfizh

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan

Wij hebben hier ontzettend veel verschillende kwaliteiten, die we allemaal graag inzetten. We gaan een uitdaging nooit uit de weg. Onze fizhjes zijn opgegroeid in het digitale tijdperk en kennen het internet, social media en de tools erachter op hun (swipe)duimpje.

Life is too short to remove USB safely

Plannenmakerij en overleg is prima, ontzettend belangrijk zelfs, maar laten we het alsjeblieft niet groter maken dan het eindproduct. Wij gaan snel aan de slag en maken liever eerst een paar designs, posts, en teksten, dan dat we het vijf keer doorspreken. Dan testen we samen met jou of er daarna nog iets beter kan. Zó kom je tot het beste resultaat.

From another point of view

Creatief, origineel of nét even wat anders dan je had verwacht. GoldfiZh is niet standaard. Wij willen bij het opleveren van onze campagnes, designs en content dat er out-of-the-regular-box over is nagedacht. Alleen dán mag je blij zijn met ons.

Wake up. Kick ass. Repeat.

Wij houden van wat we doen! En dat willen we ook overbrengen op jou. We denken hier niet in problemen en gaan niet moeilijk doen over een uurtje meer of minder. Samen met jou maken we de mooiste dingen. Dingen waar we trots op zijn. Let’s kick some ass!

Join us!

Wij zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe vissen voor in onze kom. Benieuwd of we iets (parttime) voor je hebben? Check onze vacatures!

Bekijk vacatures
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×