Origineel, grappig, informerend of een goeie inhaker: als bedrijf kan je niet meer om (social) content heen. Je doelgroep en klanten verwachten geïnformeerd te worden over alle feiten, vragen en zaken die spelen rondom jouw business. Tijd voor een uitgebreide uitleg over contentmarketing!

Wat is contentmarketing?

Contentmarketing is dé manier om je doelgroep aan te trekken en te binden. Content is een heel breed begrip binnen de marketing. Het gaat over alle vormen van online communicatie. Je social media posts zijn content, net als je webteksten, e-mails, video’s, banners, vlogs, blogsfoto’s en illustraties.

Het doel van content is om interactie met je publiek aan te gaan. Consumenten willen tegenwoordig makkelijk vindbare en verteerbare informatie in de vorm van tips, verhalen en oplossingen.

Wat doet GoldfiZh met content?

GoldfiZh is content. Van een Facebookupdate tot een complete strategie of zelfs een abonnement: fixen we voor je! Daarbij schrijven wij webteksten en maken we in onze eigen studio video’s, foto’s, animaties en vlogs.

Wat is het doel van contentmarketing?

Contentmarketing heeft als onderdeel van een digitale marketingstrategie vaak als belangrijkste doel om hoger te komen in Google. Het is daardoor verbonden met SEO. Onze copywriters schrijven content dan ook altijd SEO-proof. Hierbij letten ze op de opbouw van artikelen en bepaalde zoektermen.

Uiteindelijk willen we dat jij de interactie aangaat met jouw klanten en doelgroep. Door goede interactie vergroot je namelijk jouw digitale bereik en naamsbekendheid. Hoe we dat doen lees je bij de doorkliks en de cases hieronder.

Weet je trouwens:

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Kom anders langs op onze vrijmibo! Checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×