Origineel, grappig, informerend of een goeie inhaker: als bedrijf kan je niet meer om (social) content heen. Je doelgroep en klanten verwachten geïnformeerd te worden over alle feiten, vragen en zaken die spelen rondom jouw business. Tijd voor een uitgebreide uitleg over contentmarketing!

Wat is contentmarketing?

Contentmarketing is dé manier om je doelgroep aan te trekken en te binden. Content is een heel breed begrip binnen de marketing. Het gaat over alle vormen van online communicatie. Je social media posts zijn content, net als je webteksten, e-mails, video’s, banners, vlogs, blogsfoto’s en illustraties.

Het doel van content is om interactie met je publiek aan te gaan. Consumenten willen tegenwoordig makkelijk vindbare en verteerbare informatie in de vorm van tips, verhalen en oplossingen.

Wat doet GoldfiZh met content?

GoldfiZh is content. Van een Facebookupdate tot een complete strategie of zelfs een abonnement: fixen we voor je! Daarbij schrijven wij webteksten en maken we in onze eigen studio video’s, foto’s, animaties en vlogs.

Wat is het doel van contentmarketing?

Contentmarketing heeft als onderdeel van een digitale marketingstrategie vaak als belangrijkste doel om hoger te komen in Google. Het is daardoor verbonden met SEO. Onze copywriters schrijven content dan ook altijd SEO-proof. Hierbij letten ze op de opbouw van artikelen en bepaalde zoektermen.

Uiteindelijk willen we dat jij de interactie aangaat met jouw klanten en doelgroep. Door goede interactie vergroot je namelijk jouw digitale bereik en naamsbekendheid. Hoe we dat doen lees je bij de doorkliks en de cases hieronder.

Weet je trouwens:

Wat doen wij met contentmarketing?

Contentabonnement

Eén van de dingen om er snel voor te zorgen dat jij je contentmarketing snel op orde hebt, is het afsluiten van een contentabonnement. Hiermee zorgen we ervoor dat de social media van jouw merk of bedrijf elke maand een aantal updates krijgt. Zo ben je always on en weten je (potentiële) klanten je snel te vinden!

Contentcreatie

Voordat je goede content plaatst, moet je het eerst hebben gemaakt. Online content is er in alle verschillende soorten en maten: van een Facebookupdate tot een podcast en van infographics tot AR-filters. Wat past het beste bij jouw merk? We maken het allemaal!

Contentstrategie

Digitale content publiceer je nooit zomaar, daar gaat een uitgebreid plan aan vooraf: de contentstrategie. Wat voor soort posts, met welke inhoud gaan we hoe vaak op welke kanalen plaatsen? Geanimeerd, puur tekst of huren we acteurs in? Jij bepaalt, wij denken mee en voeren de contentstrategie uit.

E-mailmarketing

Waar niet iedereen aan denkt bij content: e-mail! Gevoelsmatig niet de meest hippe of effectieve contentvorm, maar niets is minder waar. E-mail is nog altijd de meest effectieve vorm van online communicatie. Mits je het goed inzet natuurlijk. Daar hebben we gelukkig veel ervaring mee!

Social posts

Social media is dé manier om een publiek aan je te binden. Daar horen goede, mooie, grappige en originele social posts bij. Wij doen dit voor zoveel klanten dat we er wel het een en ander over durven te zeggen.

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Duik gewoon even in onze vissenkom (Tractieweg 41K, Utrecht), dan checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×