La Vache Qui Rit

De leukste social campagnes

Iedereen kent La Vache qui rit (LVQR). Met al hun variaties op kaas verveel je je nooit. Al staan ze vooral bekend om… Cheez Dippers! Wij mogen helpen om dit toffe merk in de markt te zetten.

Ouders bereiken

Onder kinderen zijn de Cheez Dippers altijd erg populair, maar de ouders moeten soms nog overtuigd worden. Reden: ze weten vaak niet dat het een stuk meer verantwoord is dan ze in eerste instantie denken. Hoogste tijd dus om dat misverstand uit de wereld te helpen! Alleen: hoe zorgen we ervoor dat we een zo’n groot mogelijk bereik onder vaders en moeders krijgen?

Campagnetijd!

Wij hebben LVQR daarom geholpen met de ontwikkeling van een nieuw concept en stijl, waarbij de Cheez Dippers als het verantwoorde tussendoortje centraal staat. Dit hebben we doorvertaald naar een social media– en e-mailcampagne. Hier hebben we alle uitingen voor gemaakt: van websitebanners tot visuals en van adds tot aan filmpjes. Allemaal gericht op awareness omtrent het verantwoorde tussendoortje. Cheez dippers met de stip de leukste dip. En verantwoord!

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Duik gewoon even in onze vissenkom (Tractieweg 41K, Utrecht), dan checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×