La Vache qui rit: de leukste social campagnes

Iedereen kent La Vache qui rit (LVQR). Met al hun variaties op kaas verveel je je nooit. Al staan ze vooral bekend om… Cheez Dippers! Wij mogen helpen om dit toffe merk in de markt te zetten.

Cheez Dippers van La Vache qui rit hebben geen introductie nodig. Ze zijn al jarenlang in Nederland te vinden in de schappen van de supermarkt, op tv én in elke basisschoolklas. Als een klasgenoot het mee had, deed je er alles aan om een stokje te bietsen!

Even terug

In 2017 hielpen we LVQR al met een nieuw webdesign, hun e-mailmarketing en de ‘always on’ social content. Hierin combineren we de vrolijkheid die je van La Vache Qui Rit gewend bent met alle informatie die ouders nodig hebben. Zo zorgen we dat ouders die via onze digitale campagnes op de website van LVQR uitkomen, of wanneer ze een e-mail ontvangen met de nieuwe merkbeleving, Cheez Dippers gaan overwegen.

Ouders bereiken

Onder kinderen zijn de Cheez Dippers altijd erg populair, maar de ouders moeten soms nog overtuigd worden. Reden: ze weten vaak niet dat het een stuk meer verantwoord is dan ze in eerste instantie denken. Hoogste tijd dus om dat misverstand uit de wereld te helpen! Alleen: hoe zorgen we ervoor dat we een zo’n groot mogelijk bereik onder vaders en moeders krijgen?

Campagnetijd!

Wij hebben LVQR daarom geholpen met de ontwikkeling van een nieuw concept en stijl, waarbij de Cheez Dippers als het verantwoorde tussendoortje centraal staat. Dit hebben we doorvertaald naar een social media– en e-mailcampagne. Hier hebben we alle uitingen voor gemaakt: van websitebanners tot visuals en van adds tot aan filmpjes. Allemaal gericht op awareness omtrent het verantwoorde tussendoortje. Cheez dippers met de stip de leukste dip. En verantwoord!

Zin in tosti’s?

Of gewoon koffie? Kom anders langs op onze vrijmibo! Checken we gelijk wat we voor je kunnen doen.

Komen buurten?
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×